Skip to main content

logo hetnestkastje liggend witteletters

Schietstraat 16 8900 Dikkebus Mail ons 057 20 30 13

Blij dat je op tijd bent

Met de positieve boodschap ‘Blij dat je op tijd bent’, willen we de komende periode alle ouders oproepen om de kinderen tijdig op school te laten aankomen. De school start om 8.45 uur. Kinderen die te laat op school komen, missen de start, vaak het welkomstmoment in de klas. Bovendien worden bij het startmoment in de klas afspraken gemaakt of mededelingen gedaan die men dan moet missen.
Ook voor kleuters is het belangrijk tijdig aanwezig te zijn zodat ze alle ochtendactiviteiten en gewoontevorming kunnen meemaken. Ook voor de kleuterjuffen en kinderen is het fijn als het onthaalmoment niet om de haverklap gestoord wordt.

Hopelijk niet veel, maar af en toe, kunnen kinderen wel eens afwezig zijn wegens ziekte. Voor ziekte tot en met drie opeenvolgende kalenderdagen volstaat een briefje van de ouders. Dergelijk briefje kan evenwel slechts vier keer per schooljaar door de ouders zelf geschreven worden. Vanaf de vijfde keer is altijd een medisch attest vereist. Je vindt de voorgedrukte invulbriefjes in de agenda van uw kind.

Het toelaten van medicijnen op school kan enkel mits een ingevuld attest door de behandelende geneesheer.

DSCN2775 Large

Juf Carine met het 1ste kleuter