Skip to main content

logo hetnestkastje liggend witteletters

Schietstraat 16 8900 Dikkebus Mail ons 057 20 30 13

We maken er een beestig schooljaar van! Nieuwsbrief 1

Lieve leerlingen, beste ouders, sympathisanten

Een nieuw schooljaar staat voor de deur en ik moet zeggen: ik heb er reuze veel zin in! Dit jaar maken we er een beestig schooljaar van!

We leren, ontdekken en genieten samen. We gaan avonturen beleven, net als de dieren in de wilde natuur! Denk aan de nieuwsgierige aapjes die altijd willen leren, de dappere leeuwen die samen optrekken in de savanne, en de kleurrijke vogels die samen een vrolijk koor vormen.

Daarnaast gaan we samen projectweken organiseren, waarin we bijvoorbeeld het leven van verschillende dieren kunnen bestuderen. Wat eten ze? Hoe leven ze? Hoe zorgen ze voor elkaar? En misschien kunnen we zelfs een spannende expeditie in de buurt plannen!

Maar het mooiste van alles is dat we in dit beestige schooljaar samen gaan werken. Elke leerling, elke leerkracht, elke ouder... we zijn allemaal uniek met eigen kwaliteiten die elkaar nodig hebben. Net als dieren in een groep, zijn we sterker samen!

Dus laten we dat beestige schooljaar vol enthousiasme starten. Ik kijk ernaar uit om met jullie samen te leren, te groeien en onvergetelijke herinneringen te maken.

Veel succes!

Juf Kathy