Skip to main content

logo hetnestkastje liggend witteletters

Schietstraat 16 8900 Dikkebus Mail ons 057 20 30 13

Gepost op

Koekoek, nieuwsbrief 5

nieuwsbrief

Beste ouders en kinderen,

Nu de winter stilaan achter de rug is en de lente zich van zijn mooiste kant laat

zien, voelen we de lentekriebels opborrelen. Lentekriebels die er voor zorgen dat we nog meer activiteiten plannen in onze school. Het zijn allemaal unieke leermomenten voor onze leerlingen en leerkrachten.

Ons schoolfeest ‘Vlieg je mee?’ was een gigantisch succes! Kleuters en leerlingen zetten hun beste beentje voor en dansten met volle overgave. De leerkrachten waren weken in de weer om alles in goede banen te leiden. De ouderraad en vele vrijwilligers boden heel wat hulp. Bedankt aan iedereen voor de fantastische inzet, voor de opkomst en steun aan onze school. Met de opbrengst kunnen we de speelplaats opnieuw inrichten in de zomer van 2024-2025.

In deze nieuwsbrief blikken we even terug op de voorbije maand en we bieden een waaier van artikels over activiteiten, lessen, belevingen, uitstappen,… die getuigen van een school vol bruisend ‘jong’ leven en engagement van ons hardwerkend team. Ik waardeer dit ten zeerste en ben trots op de vele realisaties voor en met onze leerlingen.

De paasvakantie staat voor de deur, daarom wens ik iedereen veel leesplezier, een prettige vakantie en fijne paasdagen toe!

Hartelijke groetjes

Juf Kathy